Chain-We Machinery Co., Ltd. werd in 1988 opgericht. Haar fabrieken zijn gevestigd in Taiping City en in Taichung county in Taiwan. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en het fabriceren van de geautomatiseerde transportsystemen. Onze producten worden ingezet in de voedingsmiddelen-, chemische-, papier-, automobiel-, hardware- , electronische, en andere soorten industrie.

 

In 1997 hebben wij een nieuwe fabriek gebouwd om meer geavanceerde machines te plaatsen en de productie capaciteit te verhogen. In 1998 zijn wij verhuisd naar deze nieuwe fabriek, waar we nu nog steeds opereren. Wij leveren onze klant de beste oplossingen om geautomatiseerd te transporteren. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

 

In 2002 hebben wij in China in de Kun Shan City van de Jiang Su provincie de fabriek Shan Chain-We Machinery Co. Ltd. opgericht. Om verder onze productiecapaciteit uit te breiden. Over de afgelopen 30 jaar hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met verschillende soorten technologie om de beste service en kwaliteit te kunnen bieden. Wij bieden zowel mechanische als elektrische oplossingen aan onze klanten. Wij kunnen systemen leveren met PLC, eventueel Mitshibusi, Siemens en aandrijvingen naast Tsubaki, ook Nord en SEW.

 

Wij hebben verschillende productie afdelingen voor het samenstellen van transportsystemen uit aluminium, staal of roestvrijstalen frames en onderdelen. Door deze uitgebreide materiaal keuze kunnen wij vele uiteenlopende soorten producten produceren.

proimages/Company/com-0417-01.jpg proimages/Company/Chain_We-DAYUE.jpg
台灣總公司 中國分公司